четвер, 11 жовтня 2012 р.

Позитивна енергія квітів


Впливом квітів  на наш настрій зайнялись вчені з Університету в Нью-Джерсі. Десять місяців проводилися тести, обговорення та інтерв’ю. Що виявилося? З квітами ми спокійніші, відчуваємо радість, щастя і готовність до контактів з іншими людьми.
               
Чому квіти мають позитивну енергетику?
Квіти символізують ті цінності, які культивують сенс життя і  щастя. Вони в першу чергу  пов’язані з природою – так як і ми  всі є з природи. Рослини є цінними в своїй невибагливості і різноманітності. Істина, чесність і простота ці слова найкраще представляють їх характер. Квіти також дуже сильно  впливають на нашу підсвідомість. Вид свіжих, квітучих рослин, незалежно від нашої волі виробляє посмішку, почуття релаксації. Це дозволяє квітам будувати  між людські відносини. Зближують нас, вчать бути відкритими та теплими  для іншої людини. З ними ви можете дати так багато …

Як використовувати позитивну енергію квітів?
Перш за все – оточувати себе квітами. Кілька горщиків на підвіконні повністю змінить ваш інтер’єр. Зелений колір заспокоїть втомлені очі і напружені нерви. Дослідження показують, що зелений колір покращує функцію легенів, поглиблюється дихання і покращується кровообіг. Але перш за все, зелений  колір позитивно впливає на людську психіку. Частіше виходьте, де буде в оточенні природи – рослини краще за все розглядати в їхньому природному середовищі. Спостерігати їх, торкатись, нюхати  - отримати всі почуття. Використовуйте магію  квітів – частіше даруйте їм близьким  людям. Не чекайте особливих подій. Діліться  щастям і  воно повернеться  до вас в багатьох формах.
Вплив домашніх  рослин
Значна частина нашого настрою і стану здоров’я залежить від того, яким  повітрям  ми дихаємо. На жаль, більшість будівельних матеріалів виділяють  шкідливі речовини. Є рослини, які можуть подолати всі  шкідливі впливи. Квіти також збільшують вологість повітря, що особливо важливо в приміщеннях з центральним опаленням. У деяких людей є проблеми з верхніми  дихальними  шляхами. Кращі зволожувачі повітря  серед рослин  це папороті.
Проведені експерименти НАСА, показали що рослини здатні знешкоджувати шкідливі  речовин в навколишньому  середовищі. У приміщеннях де є шкідливі сполуки така рослина як  фікус їх знешкоджує  а діфенбаха полегшує концентрацію. Рослини також випускають аромати які здатні змінити настрій, тому що нюхові імпульси передаються в мозок. В основному  пахнуть квіти, але  і  відповідальними  за аромат є : листя, стебла, корені, насіння і плоди. 


Немає коментарів:

Дописати коментар